Talent does then it feels. Genius does as it feels.

Koolitaja koolitus

Train-the-trainer

Koolitaja koolitamise mudel on koolitusraamistik, mis muudab töötajad asjatundjateks, kes saavad ja oskavad seejärel õpetada teisi ettevõtte või organisatsiooni liikmeid. Näiteks koolitatakse grupp töötajaid uute ohutusprotseduuride, ahistamise ennetamise või tõhusate meeskonnakohtumiste hõlbustamise kohta.

Koolitajate koolitamine on oluline, kuna see aitab neil vastavaid koolitusi tõhusamalt ja tulemuslikumalt edasi anda. See annab neile tegelikult võimaluse arendada oma oskusi ja põhioskusi ning tulla välja millegi põnevama, uuenduslikuma ja ainulaadsemaga, millest saavad lõpuks kasu kõik osapooled.

Konkurentsivõime ja asjakohasuse säilitamine oma turul on praegu olulisem kui kunagi varem. Kuid selleks, et olla asjakohasel positsioonil, tuleb edu loovate koostisosade loendisse lisada koolitus ja areng.

Hästi koolitatud ja motiveeritud tööjõud on eduka ettevõtte jaoks hädavajalik ning siin tulebki pilti koolitaja-koolitaja mudel. Sisekoolitusprogrammi omamine on võimas viis tagada, et töötajad õpivad kiiresti omandama teadmisi ja oskusi, mis on vajalikud oma töös hästi toime tulema.

Kuid kuidas veenduda, et teie ettevõttes on suutlikkus töötajaid tõhusalt koolitada? Muutes erialaeksperdid suutma oma kolleege õpetama train-the-trainer mudeli kaudu – meie koolitus tuleb appi, kuna see aitab teie ekspertidel vastavaid koolitusi tõhusamalt ja tulemuslikumalt edasi anda. See annab neile tegelikult võimaluse arendada oma oskusi ja põhioskusi ning tulla välja millegi põnevama, uuenduslikuma ja ainulaadsemaga, millest saavad lõpuks kasu kõik osapooled.

[—]

The train-the-trainer model is a training framework that transforms employees into experts who can and will then teach others in a company or organization. For example, a group of employees is trained on new safety procedures, how to prevent harassment, or how to facilitate effective team meetings.

Training the trainers is important as it helps them deliver the relevant training more efficiently and effectively. It actually gives them an opportunity to develop their skills and core competencies and come up with something more exciting, innovative and unique that ultimately benefits all parties involved.

Staying competitive and relevant in your market is more important now than ever. But to be in a relevant position, training and development must be added to the list of ingredients that create success.

A well-trained and motivated workforce is essential for a successful company, and this is where the trainer-trainer model comes into play. Having an internal training program is a powerful way to ensure that employees quickly learn the knowledge and skills they need to do well in their jobs.

But how do you make sure your company has the capacity to effectively train employees? By enabling subject matter experts to teach their colleagues through a train-the-trainer model, our training comes to the rescue as it helps your experts deliver relevant training more efficiently and effectively. It actually gives them an opportunity to develop their skills and core competencies and come up with something more exciting, innovative and unique that ultimately benefits all parties involved.