Talent does then it feels. Genius does as it feels.

Ohtlike ainete koolitused

Dangerous Goods Regulations (IATA)

Dangerous Goods Acceptance Check
Dangerous Goods Awareness
Dangerous Goods Loader
Dangerous Goods Loadplanner (ramp and office)
Dangerous Goods Screening
Dangerous Goods Shipper


Seaduse järgi peab igaüks, kes transpordib ohtlikke kaupu, järgima konkreetseid eeskirju ja läbima koolituse, mis on vastavuses nendele etteantud kohustustega. Töökoha saamiseks või säilitamiseks on tavaliselt ohtlike ainete koolitus nõutud. Paraku peetakse teemat igavaks ja kuivaks.

Alates 2017. aastast anname erinevatele Baltikumi ettevõtetele erinevate kategooriate ohtlike ainete koolitusi. Oleme tõestanud, et see koolitus ei ole nii igav ja kuiv, juba rohkem kui 800 osalejale ja läbi viinud üle 60 erineva koolituse. Oleme kõikidesse oma koolitustesse võtnud kaasa koolitusstiili, mis jätaks osalejatele hoopis teistsugusema vaate kui see esmapilgul tundub. Ohtlikud kaubad on laiapõhine ja keerukas teema, kuid teame, et seda õppida võib olla lõbus. Koolitusi pakume inglise ja eesti keeles. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust!

[—]

Dangerous Goods Regulations (IATA)

According to the law, anyone who transports dangerous goods must follow specific regulations and undergo training corresponding to the duties assigned to them. Dangerous goods training is usually required to get or keep a job. Unfortunately, the topic is considered boring and dry.

Since 2017, we have been providing training for various categories of dangerous substances to various Baltic companies. We have proven that this training is not so boring and dry, already for more than 800 participants and conducted more than 60 different trainings. We have included a training style in all our trainings, which would leave the participants with a completely different view than it seems at first glance. Dangerous goods is a broad and complex subject, but we know it can be fun to learn. We offer trainings in English and Estonian. Contact us for more information!

[—]

Järgmised koolitused / scheduled DG courses

TBA

Registreerimine ja lisainfo info[at]wingspan.ee